Tentang Kami

https://www.sunriseseramicgroup.com/products/

Profil Perusahaan

Tangshan SUNRISE Ceramics Co., Ltd. nyaéta perusahaan munggaran anu komitmen kana desain, produksi sareng penjualan produk Saniter keramik di Cina, Pausahaan ieu aya di Tangshan, Propinsi Hebei, anu katelah "ibukota keramik kalér", sareng parantos nempatkeun. kana operasi dua basis produksi.

Salaku perusahaan ngarah di industri, SUNRISE nyokot nyadiakeun produk kualitas luhur jeung desain inovatif salaku misi na, terus ngadorong ngaliwatan heubeul jeung bringing mudik nu anyar, Jeung diala CE, CUPC, UKCA, ISO9001, 14001 sarta certifications lianna.

SUNRISE keramik Saniter ware berorientasi ku trend jeung fashion pasar ware Saniter.
Pausahaan ieu komitmen ka ngungudag kualitas produk jeung jasa, narékahan pikeun nyieun hirup mandi ékonomi jeung fashionable pikeun kulawarga modern.

Visi Perusahaan

Janten merek saniter anu dipikacinta ku konsumen.Keramik SUNRISE terus-terusan ningkatkeun kualitas saniter salaku inti, ku kituna sadaya konsumen cinta SUNRISE keramik saniter.

Filsafat Usaha

Produk unggulan, jasa considerate sarta harga lumrah.
Produk anu saé: éta mangrupikeun usaha urang pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan konsumen.
Harga wajar: ngantepkeun anjeun dina harga anu lumayan sareng ngajantenkeun nilai anjeun langkung ageung.
Layanan intim: sistem layanan sistematis sareng kasadaran jasa profésional.

Misi perusahaan

Ngamajukeun pangwangunan peradaban sanitasi.Kami bakal ngamajukeun pangwangunan sareng kamajuan peradaban sanitasi sareng ningkatkeun kualitas kahirupan sanitasi masarakat.

Nilai Inti

Altruism, kahadean, kajembaran jeung inovasi.
Altruism: SUNRISE museurkeun kana kauntungan batur sateuacan diri.
kahadean: kecap alus leuwih penting batan sarébu emas.
Ikhlas: ikhlas sareng amanah mangrupikeun nilai inti jalma SUNRISE.
Inovasi: gabung sareng tim elit industri pikeun difokuskeun produk kamar mandi anu inovatif.

Pameran

Dina raraga aktip dilegakeun saluran pamasaran jeung mode publisitas éksternal, sunrise keramik geus milu dina paméran domestik jeung luar nagri online tur offline.Salila pameran, ngaliwatan bubuka profésional, kualitas-kualitas luhur sarta layanan sumanget, éta geus kacida muji ku exhibitors domestik jeung asing.

https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/

Tim Kami

Kaunggulan inti SUNRISE keramik Saniter group urang téh kualitas, desain jeung perlindungan lingkungan, sarta tim elit teknis badag sarta tim desainer, Éta jaminan kuat pikeun kaunggulan inti SUNRISE keramik Saniter.

Kualitas mangrupikeun pondasi, anu kedah dirojong ku pilihan bahan anu saé sareng téknologi anu saé.SUNRISE keramik Saniter Ware boga loba kaunggulan, kaasup R & D, pembuatan kapang, produksi Profesional tinggi-tech bakat kayaning firing jeung jaminan kualitas geus jadi jaminan kuat pikeun kualitas alus teuing jeung kualitas luhur SUNRISE keramik Saniter.

SUNRISE keramik Saniter boga tim désainer profésional boh di imah jeung di mancanagara.Gaya desain produk pinuh nangkep trend ngembangkeun Saniter ware aliran sarta trend niatna mastikeun yén SUNRISE keramik terus ngajalankeun produk anyar kalawan desain inovatif pikeun minuhan paménta pasar.

Hemat cai sareng produk perlindungan lingkungan parantos janten arah R&D keramik SUNRISE ti saprak ngadegna, kalayan téknologi prosés sareng desain produk anu beuki maju, Éta ngajantenkeun produk perlindungan lingkungan tina keramik SUNRISE sadar kabisat kontinyu.

https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/

Naha Milih Kami

  1. Kami parantos ngurus kamar mandi sanitasi ampir 10 taun, janten kami gaduh seueur pangalaman.
  2. Sakali meunang kontrak urang bisa janji pikeun nganteurkeun barang ka anjeun dina waktu.Salaku urang pisan husus dina impor jeung ékspor parusahaan.téhnologi pabrik urang pisan matured jeung pagawe pisan effcient.
  3. Kami tiasa ngadugikeun harga anu pangsaéna sareng nyayogikeun produk saniter kualitas pangsaéna pikeun anjeun.
  4. Salila waktu pangiriman, urang bisa nyadiakeun Anjeun runtuyan sampurna tagihan, kuitansi, data jelas.

Urang Sunda & D

Grup keramik SUNRISE, kalayan tim riset sareng pamekaran profésional, Di antarana, aya 12 insinyur R&D sareng 5 mahasiswa doktor, sareng opat tim R&D dilengkepan ku jalur produksi otomatis anu efisien sareng cerdas dina waktos anu sami, SUNRISE gaduh pangabisa inovasi bebas kuat.Éta nyepeng patén-patén anu sah, sareng milu dina ngarumuskeun standar industri.
Produkna parantos meunang panghargaan inovasi industri, patén-patén desain, R&D industri sareng panghargaan honor inovasi sababaraha kali.

https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/
https://www.sunriseseramicgroup.com/products/

Inuiry online