Baskom alas

  • Cina Saniter ware pinuh titincakan baskom keramik tilelep washroom baskom antik wc lantai ngadeg mandi alas baskom

    cuci baskom mandi wadah sinks

    Ngaran Brand: SUNRISE
    liang : euweuh liang
    Ukuran: 565 * 420 * 720mm
    Jenis pikeun Baskom: Tilelep Tihang
    Warna: Bodas
    Asal: Cina
    Kiyeu: Tilelep Tunggal

    Fitur fungsional

    • Alas Wastafel Plus (Bodas)
    • Toilet alas sagi opat gaya klasik
    • Lembur tukang
    • Disadiakeun sareng kit pamasangan
    • liang puseur wungkul
  • Custom freestanding Saniter baskom pinuh nyeuseuh washbasins modern Éropa

    baskom cuci lantai nangtung

    Disaluyukeun: Non-Customized
    Paket Angkutan: Leres
    Ukuran : H 85 x W 56 x D 43 cm
    Lampu Eunteung: Tanpa Lampu Eunteung
    Asal: Cina
    Kamampuh: 5000PCS / Bulan
    Kaayaan: Anyar

    Fitur fungsional

    Taliti tur rapih dibungkus jeung dibungkus
    produk nilai hébat duit Anjeun
    Gampang dipasang kalayan alas tonggong kabuka
    Aman ukuran anak kamar mandi titincakan tilelep fitur a
    Gampang ngabersihan tilelep dina konstruksi porselin

  • Rupa-rupa spésifikasi nyeuseuh leungeun baskom alas bebas nangtung baskom wastafel tilelep

    kamar mandi baskom tilelep méwah

    Disaluyukeun: Non-Customized
    Paket Angkutan: Leres
    Ukuran : H 85 x W 56 x D 43 cm
    Lampu Eunteung: Tanpa Lampu Eunteung
    Asal: Cina
    Kamampuh: 5000PCS / Bulan
    Kaayaan: Anyar

    Fitur fungsional

    Taliti tur rapih dibungkus jeung dibungkus
    produk nilai hébat duit Anjeun
    Gampang dipasang kalayan alas tonggong kabuka
    Aman ukuran anak kamar mandi titincakan tilelep fitur a
    Gampang ngabersihan tilelep dina konstruksi porselin

  • Kamar cuci baskom bodas profésional freestanding sampo keramik kamar mandi kasombongan titincakan tilelep

    baskom cuci sampo

    Disaluyukeun: Non-Customized
    Paket Angkutan: Leres
    Ukuran : H 85 x W 56 x D 43 cm
    Lampu Eunteung: Tanpa Lampu Eunteung
    Asal: Cina
    Kamampuh: 5000PCS / Bulan
    Kaayaan: Anyar

    Fitur fungsional

    Taliti tur rapih dibungkus jeung dibungkus
    produk nilai hébat duit Anjeun
    Gampang dipasang kalayan alas tonggong kabuka
    Aman ukuran anak kamar mandi titincakan tilelep fitur a
    Gampang ngabersihan tilelep dina konstruksi porselin

  • Pabrikan desainer kamar mandi nyeuseuh baskom wadah keramik alas baskom

    wastafel kamar mandi

    Warna / finish: bodas
    Gaya : Imah patani, Industri
    Ukuran: 575 x 450 x 830 mm
    Jenis pikeun Citarum: Alas Tilelep
    Sertifikasi: Sasuai jeung CE, SGS, Saso
    Pakét: Karton
    Jumlah liang: hiji

    Fitur fungsional

    Dijieunna tina china vitreous glazed
    Mangkuk tilelep ogé sloped
    liang keran tunggal jeung solokan mudal hareup
    Cutout template kaasup
    Saumur hirup jaminan kawates disadiakeun

  • Wastafel cuci tangan baskom alas porselen méwah seni modern tilelep bodas keramik sampo lantai nangtung baskom

    baskom cuci lantai nangtung

    Disaluyukeun: Non-Customized
    Paket Angkutan: Leres
    Ukuran : H 85 x W 56 x D 43 cm
    Lampu Eunteung: Tanpa Lampu Eunteung
    Asal: Cina
    Kamampuh: 5000PCS / Bulan
    Kaayaan: Anyar

    Fitur fungsional

    Taliti tur rapih dibungkus jeung dibungkus
    produk nilai hébat duit Anjeun
    Gampang dipasang kalayan alas tonggong kabuka
    Aman ukuran anak kamar mandi titincakan tilelep fitur a
    Gampang ngabersihan tilelep dina konstruksi porselin

  • Harga murah témbok témbok ngagantung baskom cuci keramik kamar mandi baskom semi alas

    tilelep mandi modern

    Bahan: Keramik
    Aplikasi: hotél
    Ukuran produk: 690 * 510 * 545
    Warna: Bodas / Pink / Biru
    Pakét: Karton
    Liang: Hiji
    Jenis pikeun Baskom: Mangkuk Sinks

    Fitur fungsional

     

    • Suku semi-tapak ukur
    • Desain kontemporer
    • Tembok ngagantung, panutup p-bubu semi alas keur betah beberesih
    • Pikeun dianggo sareng puncak alas Ravenna
    • Ditémbongkeun dina bodas, tulang, linen
  • Baskom cuci keramik bodas dasar pinuh keramik baskom lanté saniter baskom runtuyan titincakan tilelep

    bak cuci kamar mandi

    Gaya: Tanpa Keran
    Aplikasi husus: Paralon Sinks
    Garansi: 5 Taun
    Warna: Bodas
    Jenis pikeun Baskom: Tilelep Tihang
    OEM: Sumuhun
    Paket Angkutan: Karton

    Fitur fungsional

    Pangalaman beunghar dina bisnis ékspor
    Manajemén sistematis dilarapkeun
    gancang sareng dina waktos pangiriman
    kapasitas nepi ka 100000pcs Per Bulan
    Insinyur terampil sareng pagawe

     

  • Desain modéren Unik Karek dirancang Nyeuseuh Baskom Ukuran Mandi Nyeuseuh Leungeun Baskom Alas

    produk kamar mandi tilelep modern

    Warna / finish: bodas
    Gaya : Imah patani, Industri
    Ukuran: 575 x 450 x 830 mm
    Jenis pikeun Citarum: Alas Tilelep
    Sertifikasi: Sasuai jeung CE, SGS, Saso
    Pakét: Karton
    Jumlah liang: hiji

    Fitur fungsional

    Dijieunna tina china vitreous glazed
    Mangkuk tilelep ogé sloped
    liang keran tunggal jeung solokan mudal hareup
    Cutout template kaasup
    Saumur hirup jaminan kawates disadiakeun

  • Séri cacad rumah sakit khusus di kamar mandi keramik bersih anu populér pikeun nyeuseuh baskom

    wastafel cuci baskom

    Gaya: Tanpa Keran
    Aplikasi husus: Paralon Sinks
    Garansi: 5 Taun
    Warna: Bodas
    Jenis pikeun Baskom: Tilelep Tihang
    OEM: Sumuhun
    Paket Angkutan: Karton

    Fitur fungsional

    Pangalaman beunghar dina bisnis ékspor
    Manajemén sistematis dilarapkeun
    gancang sareng dina waktos pangiriman
    kapasitas nepi ka 100000pcs Per Bulan
    Insinyur terampil sareng pagawe

  • Baskom desain populér kalayan titincakan nangtung cuci baskom antik tilelep keramik bodas rectangular leungeun nyeuseuh produk mandi tilelep

    nyeuseuh baskom kalawan alas
    Gaya: Kalayan Keran
    Aplikasi husus: Paralon Sinks
    Pamasang: Nangtung
    Pilihan: Keran & Handshower
    Paket angkutan: karton + Case kai
    Jenis pikeun Citarum: Basin Kapal
    Jumlah liang: hiji

    Fitur fungsional

    Baskom rectangular méré bersih klasik
    Jenis pamasangan alas
    Dilengkepan solokan ngalembur
    titincakan dijual misah
    solokan primér pikeun nyegah overflow

  • Hot sale satengah buleudan nyeuseuh baskom Jangkungna keramik semi titincakan cuci leungeun baskom satengah mandi sinks

    baskom cuci satengah alas
    Tipe Pamasangan: Wall Hung
    Perlakuan permukaan: Glazed
    Tilelep Style: Mangkuk tunggal
    Jenis pikeun Citarum: Tembok-Hung Sinks
    Spésifikasi: 520x420x370mm
    Kamampuh: 30000PCS / Bulan
    Asal: Cina

    Fitur fungsional

    screws ningkatna pikeun témbok dipasang
    Dijieun tina kualitas Premium vitreous china
    métode instalasi dual of Kapal Countertop
    Desain leutik tur kompak pikeun spasi-hemat
    kami bakal nyobian pangalusna kami pikeun nganteurkeun pakét

Inuiry online