washbasins kabinét

  • Kamar mandi Éropa tilelep jeung kasombongan ukuran leutik baskom tilelep leungeun ngumbah mandi kasombongan kapal sinks

    wadah tilelep keramik

    Gaya tilelep: Mangkuk Tunggal
    Gaya: Tanpa Keran
    Aplikasi husus: Sampo Sinks
    Fitur: Mandi Baskom Saniter Ware
    Pamakéan: Toilet Baskom
    Warna: Bodas
    Kiyeu: Baskom Tunggal

    Fitur fungsional

    tepi ipis nembongkeun rasa seni
    téhnologi molding hiji-sapotong
    permukaan padet ogé gampang beberesih
    mun dipasang dina tembok
    Bandingkeun sareng baskom cuci keramik

  • Pabrik Pasokan Ukuran Leutik Rectangular Méwah Keramik Mandi Table Top kasombongan Bejana Tilelep

    cuci baskom cabinets kamar mandi

    Warna: Bodas atanapi Sesuaikeun
    Suhu Seuneu: 1280ºC
    Tilelep Style: Mangkuk tunggal
    Service: OEM/ODM
    Jumlah liang: dua
    Jenis pikeun Citarum: Countertop Sinks
    Kiyeu: Baskom Tunggal

    Fitur fungsional

    sleek sarta kontemporer témbok ngagantung tilelep
    tilelep leutik nyaeta rarancang jeung dimensi sakabéh
    Glazing unggul nyiptakeun caang cemerlang anu hipu
    Bungkusan ngandung hiji tilelep kamar mandi leutik
    Tilelep témbok keramik ieu sagi opat

  • Kamar mandi modern kasombongan Cina pabrik mirah Saniter wares baskom mangkok baskom kabinet

    baskom nyeuseuh kamar mandi

    Gaya tilelep: Mangkuk Tunggal
    Gaya: Tanpa Keran
    Aplikasi husus: Sampo Sinks
    Fitur: Mandi Baskom Saniter Ware
    Pamakéan: Toilet Baskom
    Warna: Bodas
    Kiyeu: Baskom Tunggal

    Fitur fungsional

     
    tepi ipis nembongkeun rasa seni
    téhnologi molding hiji-sapotong
    permukaan padet ogé gampang beberesih
    mun dipasang dina tembok
    Bandingkeun sareng baskom cuci keramik

  • Kualitas Terbaik Murah Mandi Keramik Wadah Sink Nyeuseuh Baskom kasombongan Siapkeun Nyeuseuh Citarum Pikeun Imah

    beungeut baskom mandi

    Gaya: Kalayan Keran
    Warna: Bodas
    Pakét: karton standar
    Jenis pikeun Citarum: Basin Kapal
    Jumlah liang: tunggal
    Pamakéan: pikeun Mandi
    Kapasitas: 10,000pcs / taun

    Fitur fungsional

    Wadah bodas sagi opat tilelep sareng keran
    Pas mandi gaya paling modern
    Kualitas luhur kalayan permukaan glazed thickened
    Gampang pikeun ngabersihan sareng digosok pikeun ngadamelna
    Lemes jeung teu gampang noél cai

  • dimana meuli vanities keur mandi

    wastafel cuci baskom

     

    Ngaran Brand: SUNRISE

    Aplikasi husus: Nyeuseuh raray Sinks

    Warna: Bodas

    rarancang: liang tunggal

    Fitur: Ngabersihan Gampang

    Aplikasi: hotél

    Aksesoris: Keran stainless steel

    Fitur fungsional

    Eco Keramik sareng Kualitas Terbaik
    rojongan teknis online
    Wastafel keramik
    5000 Set / Susunan per Bulan
    Nyeuseuh Raray Sinks

  • Sink Savvy: Tip sareng Trik pikeun Ngajaga Tilelep Kamar Mandi Beresih sareng Herang

    wastafel cuci baskom

     

    Ngaran Brand: SUNRISE

    Aplikasi husus: Nyeuseuh raray Sinks

    Warna: Bodas

    rarancang: liang tunggal

    Fitur: Ngabersihan Gampang

    Aplikasi: hotél

    Aksesoris: Keran stainless steel

    Fitur fungsional

    Eco Keramik sareng Kualitas Terbaik
    rojongan teknis online
    Wastafel keramik
    5000 Set / Susunan per Bulan
    Nyeuseuh Raray Sinks

  • Ti Drab ka Fab: Ngarobih Kamar Mandi anjeun sareng Tilelep Pernyataan

    wastafel cuci baskom

     

    Ngaran Brand: SUNRISE

    Aplikasi husus: Nyeuseuh raray Sinks

    Warna: Bodas

    rarancang: liang tunggal

    Fitur: Ngabersihan Gampang

    Aplikasi: hotél

    Aksesoris: Keran stainless steel

    Fitur fungsional

    Eco Keramik sareng Kualitas Terbaik
    rojongan teknis online
    Wastafel keramik
    5000 Set / Susunan per Bulan
    Nyeuseuh Raray Sinks

  • ¿En qué idiomas está disponible el mueble de baño?

    wastafel cuci baskom

     

    Ngaran Brand: SUNRISE

    Aplikasi husus: Nyeuseuh raray Sinks

    Warna: Bodas

    rarancang: liang tunggal

    Fitur: Ngabersihan Gampang

    Aplikasi: hotél

    Aksesoris: Keran stainless steel

    Fitur fungsional

    Eco Keramik sareng Kualitas Terbaik
    rojongan teknis online
    Wastafel keramik
    5000 Set / Susunan per Bulan
    Nyeuseuh Raray Sinks

  • lavamanos tilelep mandi elegan jeung kasombongan cuci leungeun modern

    kamar makan desain nyeuseuh baskom

    Jenis pikeun Citarum: Counter Sinks
    Jumlah liang: hiji
    Ukuran: 535 * 380 * 210mm
    Tilelep Style: Mangkuk tunggal
    Wangun: Sagi opat
    Gaya: Tanpa Keran
    Ngolah: Glaze nyemprot

    Fitur fungsional

    100% garansi garansi-Upami aya masalah kualitas
    Mandi Tilelep Luhur instalasi counter
    Wadah gaya imah patani tilelep
    konstruksi keramik kelas premium
    Wadah rectangular tilelep kalawan mulus

  • Grosir cuci seni baskom kakus tilelep cuci baskom Keramik kasombongan cuci tangan baskom

    Rimless P-bubu keramik Wc Toilét

    baskom cuci sapotong

    Warna: Bodas atanapi Sesuaikeun
    Suhu Seuneu: 1280ºC
    Tilelep Style: Mangkuk tunggal
    Service: OEM/ODM
    Jumlah liang: dua
    Jenis pikeun Citarum: Countertop Sinks
    Kiyeu: Baskom Tunggal

    Fitur fungsional

    sleek sarta kontemporer témbok ngagantung tilelep
    tilelep leutik nyaeta rarancang jeung dimensi sakabéh
    Glazing unggul nyiptakeun caang cemerlang anu hipu
    Bungkusan ngandung hiji tilelep kamar mandi leutik
    Tilelep témbok keramik ieu sagi opat

  • Top Quality Sanitary Ware Square keramik mandi tilelep Nyeuseuh Citarum

    kamar makan desain nyeuseuh baskom

    Ngaran Brand: SUNRISE
    Jenis finish: Dicét
    Ukuran: 24 Inci
    Beurat barang: 12 Pon
    Jenis solokan: Pop-Up
    Petunjuk Perawatan Produk: Ngusap nganggo lawon garing
    Bahan: Keramik

    Fitur fungsional

    Lengkepkeun desain kamar mandi anjeun Tilelep
    Gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga
    tilelep kamar mandi dijieunna tina keramik
    tambahan kana kasombongan kamar mandi Anjeun
    desain baskom rectangular

  • High end design rectangular mandi leungeun nyeuseuh baskom bentuk pasagi baskom mandi

    kamar mandi baskom tilelep méwah

     

    Kiyeu: Baskom Tunggal
    Sertifikasi: CE/Cupc
    Tilelep Style: Mangkuk tunggal
    Wangun: Sagi opat
    Service ngaropéa: narima
    Asesoris: Teu Kaasup
    Kapasitas produksi: 20000

    Fitur fungsional

    produk disatujuan ku CE
    dibeuleum dina suhu luhur
    pariksa pinhole na smoothness
    kustomisasi warna
    kustomisasi pola

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
Inuiry online