Rentang Mandi

  • Toilet keramik sareng baskom alas pinuh

    Toilet keramik sareng baskom alas pinuh

    1. Remote Control: Teu Kaasup
    2. Struktur: dua sapotong
    3. Métode Flushing: Gravitasi Flushing
    4. Gaya Desain: Tradisional
    5. Warna: Bodas
    6. Bahan: Keramik
    7. panyangga Cover piring: Sumuhun

    Fitur fungsional

    1. Standar diékspor karton
    2. keramik dua sapotong wc toilet
    3. 300mm Roughing-di
    4. OEM Ditampa
    5. Dual-siram 3L / 6L
  • Ningkatkeun Estetika Kamar Mandi Anjeun sareng Toilét Keramik Anu Éndah

    Rincian produk

    Spa panas bak

    • Jenis Desain Mandi Modern
    • Pamakéan apartemen Villa Hotel Mandi
    • Panjangna Adat
    • Bahan Batu Buatan Akrilik
    • Beungeut Herang
    • Ukuran Customm
  • Aya sabaraha ngaran pikeun bak mandi?

    Rincian produk

    Spa panas bak

    • Jenis Desain Mandi Modern
    • Pamakéan apartemen Villa Hotel Mandi
    • Panjangna Adat
    • Bahan Batu Buatan Akrilik
    • Beungeut Herang
    • Ukuran 2120*2120*900
    • kakuatan total 5,55kW
    • kakuatan dipeunteun 220v / 380v
Inuiry online